07 de novembre 2006

Roba













Aquí teniu varios models de roba. Us els hauríeu de mirar i donar-me la vostra opinió el més aviat possible, quan abans ho feu abans la tindrem. Si aquests models no us agraden i volueu mirar més hauríeu d'entrar a la pàgina web www.codisports.com, també hauríem de parlar dels serigrafiats que posarem i si volem espònsors.
Espero les vostres opinions a la web. Gràcies.

http://photos1.blogger.com/blogger/551/3266/1600/pagPrincipal.gif

2 Comments:

At dijous, 09 de novembre, 2006, Anonymous Anònim said...

Hola a tots "hostabikers". Soc el David... i en contestació al Xincarro del Diego JA TINC BICI NOVA!!! Una Slayer 3.0 radiant i nova. Per altre banda volia dir que de les 2 equipacions que exposem a mi personalment m' agrada mes la 1022. Penso que es mes cridanera i la estética es mes agresiva. Sens dubte cridarà mes l'atenció de la gent i això en el fons es el que interesa. Bueno penya, espero que entre tots treiem això endevant i espero que tots apropem postures. Una abraçada!!!

 
At divendres, 17 de novembre, 2006, Anonymous Anònim said...

He entrat a la pàgina de codisport i veig mols models macos. No sabria per quin decidir. Però el que estar clar que ho hem de fer ja. A veure si algú més dona opinió i tanquem el tema. Estic d'acord amb el David que el 1022 està molt be.

Toni Solsona

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home